O nas

Podjetje Controlmatik ABW dela na področju vodne industrije že več kot 30 let. Začeli smo kot majhno podjetje v Sloveniji in v nekaj letih postali vodilno podjetje na trgu nekdanje Jugoslavije. Danes sodelujemo s strankami in poslovnimi partnerji v več kot 40 državah po vsem svetu.

Izdelujemo dozirno opremo za dezinfekcijo vode s kloriranjem, naprave za meritve, regulacijo in nadzor raznih parametrov v vodi ter varnostno opremo za zaznavanje in nevtralizacijo strupenih plinov v zraku, prav tako pa izvajamo rešitve za pitno vodo, bazene in industrijskih tehnoloških voda.

Naš cilj

Naš cilj je zagotoviti najboljšo možno kakovost vode ob razvoju inovativnih in stroškovno učinkovitih izdelkov ter visokoučinkovitih rešitev z najmanjšim možnim vplivom na okolje.

Naše poslanstvo

Voda je eden osnovnih življenjskih elementov in naša odgovornost je, da poskrbimo zanjo ter jo ohranimo čisto.

Inovativno delo na kompleksnih rešitvah v vodni industriji

Podjetje Controlmatik ABW dela na področju vodne industrije že od leta 1979. Naša oprema je prisotna na več celinah. Izdelki podjetja Controlmatik ABW so bili učinkovito vpeljani v številnih projektih in raznih aplikacijah: obdelava pitne in sanitarne vode, obdelava odpadnih voda, v kemični industriji, pri proizvodnji električne energije in obdelava bazenskih voda.

Vas zanima kako se naše rešitve obnesejo v realnosti?

Preberite študijo primera

Naša ekipa

Anže Boben

Generalni direktor in prodaja (mednarodni trgi)

Ali Arh

Prodaja (mednarodni trgi)

Matej Verdnik

Prodaja (domači trg)

Vesna Boben

Trženje

Branka Trdina

Koordinator proizvodnje

Robert Konc

Razvoj

Slavko Komatar

Tehnična podpora

Vanja Osolnik

Finance in administracija

Tomaž Volf

Nabava

Vas zanimajo rešitve po meri?